Usko

Uskosta uusi perheenjäsen! 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 

Paino 5 kg 

Sijainti: Leshnikovo, Bulgaria

Usko on mitä ihastuttavin pikkumies, joka rakastaa rapsutuksia ja janoaa ihmisen huomiota. Poika ei tiedä miten päin olisi, jotta saisi ihmisen rajattoman huomion. Usko on myös sitä mieltä, ettei muiden koirien tarvitsisi tulla ihmisen lähelle huomiota viemään. Usko on sosiaalinen poika, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta on tarkka omista resursseistaan. 

Uskosta voisi todeta, että poika on älykäs ja reipas pieni koira, joka kaipaa tekemistä ja viihtyy lenkkipoluilla. Poika soveltuu aktiivisen ihmisen hyväksi toveriksi niin ulkoiluun kuin harrastetoimintaankin. Pienestä koostaan huolimatta Usko on hyvä vahti ja uskollinen seuralainen, joka ei pelkää puolustaa omistajaansa ja omaa reviiriään. Tämä ihastuttava pieni koira oli jostain syystä hylätty kaupungin keskustaan. Turkki oli löydettäessä hurjassa kunnossa. 

Takkuihin oli tarttunut heinää ja keppejä niin paljon, että pojan oli vaikea liikkua. Usko piti jopa nukuttaa, jotta eläinlääkäri sai turkin leikattua. Leikattu karvakasa painoi 1,5 kg! Uskolle etsitään rakastavaa kotia, jossa on todella aikaa ja halua touhuta tämän reippaan pojan kanssa ja jossa on jo koirakokemusta ennestään. Ymmärrystä ja kärsivällisyyttä täytyy löytyä myös siihen, että kaikkeen uuteen sopeutuminen vaatii oman aikansa ja tilansa. Kun elämänpiiri muuttuu täysin, se ei tapahdu hetkessä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Uskosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.