Tiia, VARATTU

Tiia etsii kotia! 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 15.5.2021 

Paino 11,5 kg 

Sijainti: Leshnikovo, Bulgaria

Tiia ja sisarensa Piia löytyivät syrjäisen tien risteyksestä pahvilaatikosta. Tytöt saatiin turvaan, kun ohiajavasta autosta huomattiin tien reunassa heiluva laatikko. Tiia on sisaruksista selkeästi rohkeampi ja myös isompi. Tyttö hakeutuu vieraankin ihmisen lähelle, mutta vähän arastelee uuden ihmisen kosketusta. Tiia on mielellään lähellä ihmistä ja mukana kaikissa touhuissa. 

Tämä tyttö rakastaa myös rapsutuksia. Tiia elää tällä hetkellä laumassa ja tulee hyvin juttuun muiden koirien kanssa, mutta puolustaa omia resurssejaan. Tiia etsii kotia, jossa on jo koirakokemusta. Kodista täytyy löytyä myös aikaa ja halua touhuta tytön kanssa. Ymmärrystä ja kärsivällisyyttä vaaditaan siihen, että sopeutuminen kotikoiran elämään ja uuteen elinympäristöön ei tapahdu hetkessä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Tiiasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.