Tero


ERITYISADOPTIOSSA

Uros

Kastroitu

Syntymäaika-arvio 6.6.2013

Koko ~20kg

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Tero ei ole koskaan saanut tuntea, millaista on elää kodin lämmössä. Tero on viettänyt koko elämänsä tarhalla, josta emo pentuineen sai aikoinaan turvapaikan. Olisi aivan ihana asia, jos Tero pääsisi vielä kokemaan, millaista on elää rakastettuna perheenjäsenenä ja saisi nukkua pehmoisessa pedissä. Tästä syystä Tero onkin erityisadoptiossa.

Tero on arka ja ujo poika, joka tarvitsee aikaa luottamuksen rakentamiseen. Ja koska Tero ei koskaan ole ollut kotikoira, täytyy kodista löytyä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä antaa tilaa ja tukea kaiken uuden omaksumiseen. Teron perheen tulee olla aikuistalous, jossa on koirakokemusta ennestään. Tero kaipaa rauhallista kotia rauhalliselta alueelta. Oma piha suotava.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka mahdollisesti eivät muuten saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi. Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Terosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.