Tero


ERITYISADOPTIOSSA

Tero, uros
Kastroitu
Syntymäaika-arvio 6/2013
Koko ~20kg
Tero on löytynyt pienenä pentuna sisarusten sekä emonsa kanssa ja viettänytkin koko elämänsä tarhalla. Ikää herralle on kertynyt jo kunnioitettavat 8 vuotta, josta johtuen hän onkin erityisadoptiossa.
Tero lämpeää hitaasti uusille ihmisille, ja tarvitseekin aikaa luottamuksen luomiselle. Kodin on oltava ehdottomasti rauhallisella alueella omalla pihalla varustettuna.
Teron perheeltä odotetaan koirakokemusta sekä kaiken kaikkiaan rauhallista otetta. Tämä herra todellakin tarvitsee aikaa ja ymmärrystä. Emme luovuta Teroa lapsiperheeseen.
Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.
Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi.
Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.
Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.
Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.
Jos kiinnostuit Terosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.