Tarmo


ERITYISADOPTIOSSA

Tarmo, uros
Syntymäaika 2013
Kastroitu
Paino noin 25kg
Tarmo on pitkään tarhalla ollut kolli, joka löydettiin äitinsä ja seitsemän sisaruksensa kanssa bulgarialaiselta rannalta syksyllä 2013.
Tarmo on sisarusparvensa rohkein ja retein. Hän on niin läheisyydenkipeä, että liki sekoaa, kun ihminen tulee tarhaan. Tarmo haluaa saada huomion itselleen hyppimällä ja näykkimällä vaatteista.
Pahaa Tarmo ei kuitenkaan tahdo, vaan on avoin ja avarakatseinen koira. Hän tarvitsee kodin, jossa lämmöstä ja läheisyydestä ei ole pulaa.
Tarmo tulee mainiosti toimeen toisten koirien kanssa. Emme kuitenkaan luovuta Tarmoa toisen vahvan uroksen tai kissojen kaveriksi. Poika tarvitsee ehdottomasti kodin, jossa on koirakokemusta ennestään. Ei pienlapsiperheeseen.
Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.
Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi.
Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.
Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.
Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.
Jos kiinnostuit Tarmosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.