Tarmo


ERITYISADOPTIOSSA

Uros

Kastroitu

Arvioitu syntymäaika 6.6.2013

Paino n. 25kg

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Tarmo rakastaa ihmisen lämpöä ja läheisyyttä. Kun ihminen menee lähelle, Tarmo hyppii innoissaan saadakseen huomion itselleen. Siksi onkin sääli, että Tarmo on koko ikänsä asunut tarhalla. Oma koti ja omat ihmiset kun olisivat niin rakkaita tälle pojalle.

Tarmo pääsi jo ihan pienenä pentuna sisarustensa ja emonsa kanssa tarhalle turvaan, kun koko pesue löytyi hylättynä rannalta. Siitä asti on tarha ollut Tarmon koti.

Kunpa Tarmo saisi vielä mahdollisuuden kokea, mitä on asua kodin lämmössä rakastettuna perheenjäsenenä. Tämän vuoksi Tarmo onkin erityisadoptiossa.

Tarmo on sisaruksista rohkein ja tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Koska Tarmo on niin huomionkipeä, saattaa poika innostuessaan näykkiä vaatteista. Mutta pahaa ei Tarmo tällä tarkoita. Läheisyyden tarve vain on niin suuri.

Kun Tarmo ei ole koskaan saanut kokea kotikoirana olemista, täytyy tulevassa kodissa olla aikaa, ymmärrystä ja kärsivällisyyttä pojan kanssa. Kaikki on Tarmolle uutta ja ihmeellistä. Poika tarvitsee rakastavan kodin aikuistaloudesta, jossa on koirakokemusta jo ennestään. Kodin olisi hyvä sijaita rauhallisella alueella.

Emme luovuta Tarmoa kissojen tai toisen vahvan uroksen kaveriksi.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka mahdollisesti eivät muuten saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi.

Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Tarmosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.