Tarhan nousseet kustannukset

Maailman tilanteen vuoksi tarhojen kustannukset ovat nousseet huimasti, joten voidaksemme jatkossakin taata koirille mahdollisimman hyvän elämän tarhalla, olemme päättäneet nostaa kummikoiramaksun tuleville kummeille 18€/ kk sekä pyrimme löytämään jokaiselle koiralle kolme kummia. 

Kummikulut sisältävät koirien säännölliset sisä- ja ulkoloishäädöt, rokotukset, ruuat sekä tarhojen kulut. 

Lähetämme ruuat mahdollisuuksien mukaan Suomesta, koska saamme lahjoituksena laadukkaampaa ruokaa kuin mitä kyseisellä rahalla pystyisimme Bulgariasta ostamaan. 

Tarhojen koirilla käytämme kuukausittain ulkoloishäätöä, joka suojaa koiraa punkkien lisäksi myös hietasääskiltä aikana, jolloin niitä esiintyy. Käytämme siis puolet vuodesta Vectra 3D ja puolet vuodesta NEXGARD SPECTRA.

Kodittomat Bulgarian Koirat ry vastaa kaikista koirien ja kissojen kuluista tarhoilla, huolimatta siitä, tuleeko koira koskaan adoptio-ohjelmaan vai ei. Mikäli koira ei ole adoptiokelpoinen, mutta ei myöskään pärjää kadulla, tulee tarhasta sen loppuelämän koti. Tällöin kukkaron nyörejä entisestään löysyttää myös mahdolliset eläinlääkärikulut.

Varnan vuokratarhan kustannukset (vesi, sähkö, vuokra) ovat nousseet niin suuriksi, että olemme päätyneet etsimään tonttia, jonne voisi rakentaa uuden tarhan. Tähän toivomme ja tarvitsemme teidän apujanne tulevaisuudessa.

- 16.8.2022 Essi Ohra-aho