Sveti


Tule kummiksi Sveti-tytölle! 

Minä synnyin erään miehen pihamaalle. Emoni sai yhdeksän pentua, joista minä ja kuusi muuta saivat mahdollisuuden elämään. Kaksi sisaruksistani menehtyi. Mies olisi vienyt meidät kaikki metsään, mutta onneksi tarhanpitäjä sai tiedon asiasta ja vei meidät kaikki turvaan Varnan tarhalle. Siellä emoni on saanut rauhassa pitää meistä huolta. 

Kuten kuvastani näkee, olen hyvin sievä tyttö. Luonteeltani olen iloinen ja kova leikkimään. Uudet asiat ja ihmiset ovat vielä kovin jännittäviä asioita minulle. Tarhanpitäjään olen jo oppinut luottamaan. Haluaisitko sinä olla mukana turvaamassa minun elämääni täällä tarhalla. Olisin kovin iloinen ja kiitollinen, jos voisit tulla minulle kummiksi. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.