Sofi

Pikkuinen Sofi etsii kotia 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 3.1.2021

Paino n. 4 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Sofi on rauhallinen ja herkän oloinen tyttö. Hakeutuu lähelle, mutta vähän varovasti tunnustellen. Jos on mahdollista, hyppää heti syliin. Hoitajan tuloa katselee ikkunasta ja innostuneena haukahtelee. Sofi tulee juttuun toisten koirien kanssa, mutta omaa rauhaa ja tilaa kaipaavana tyttönä helposti haukahtaa, jos nuoremmat koirat riekkuvat ympärillä. Nyt joutuu olemaan kahden innokkaan nuoren koiran kanssa samassa huoneessa ja tämä näkyy, että tyttö on vähän alla päin. Sofi tarvitsee rauhallisen kodin, jossa ymmärretään antaa pikkuiselle aikaa. 

Jos kodissa on koira, täytyy sen olla rauhallinen. Ei lapsiperheeseen. Sofi on otettu turvaan kaupungin keskustasta. Löydettäessä tyttö oli hyvin pelokas, mutta turvassa ja hyvässä hoidossa pelot ovat väistyneet. Nyt Sofi odottaakin omaan kotiin pääsyä. Muutto uuteen elinympäristöön on Sofille kuitenkin iso juttu ja onkin huomioitava, ettei sopeutuminen tapahdu hetkessä. Hiljaa hyvä tulee. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Sofista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.