Siiri

Suloinen Siiri kaipaa kummin apua 

Me kolme pikkuista pentua, minä Siiri ja velipojat Veeti ja Vinski, emme syntyneet pehmeään pentulaatikkoon toivottuina karvapalleroina, joita ihaillaan ja joille puhutaan nätisti. Me olimme niitä pentuja, joista täytyy päästä mahdollisimman nopeasti eroon. Meidät olisi heitetty metsään. Näin sanoi naisihminen, jonka elämään me emme mahtuneet. Mutta onneksi löytyi ihminen, jonka elämään me mahduimme. Kotihoitaja täällä tarhalla. 

Nyt saamme asua turvallisessa kotihoidossa muun lauman kanssa. Minä Siiri olen vilkas ja ihmisrakas tyttö. Leikin ja temmellän sisarusteni kanssa ulkona aamusta iltaan. Kun olen tällainen tyllerömäinen tyyppi, ovat liikkeeni vähän kömpelöitä, mutta ei se meikäläisen menoa haittaa. Kotihoitajan tehdessä ulkoaskareita, minusta on aina mukava tarrata hänen housunpuntistaan kiinni. Iltaisin haluan käpertyä hetkeksi hoitajan syliin rapsutettavaksi. Ilman tällaista paikkaa ei minulla olisi ollut mitään mahdollisuutta selvitä. Nyt olen saanut tulevaisuuden. Mutta tarvitsen silti apua hyvinvointini ylläpitämiseen. Haluaisitko sinä auttaa minun elämääni täällä tulemalla kummikseni? 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.