Siiri

Suloinen Siiri etsii omaa kotia 

Narttu, steriloidaan ennen Suomeen tuloa 

Arvioitu syntymäaika 6.11.2023 

Aikuiskokoarvio 25-/+ kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Siiri on iloinen, vilkas ja ihmisrakas pikku pallero, jolla on persoonallinen katse. Kavereiden kanssa leikkii ja telmii pihalla päivät pitkät. Jos leikit menevät liian rajuiksi veljien kanssa, Siiri ärähtää nopeasti. Iltaisin tyttö hakeutuu mielellään hoitajansa seuraan. Siiri tunnistaa nimensä ja kipittää vauhdilla luo, kun kutsutaan. Siirille etsitään luotettavaa, rakastavaa ja tyttöön sitoutunutta kotia. 

Siiri ei saanut sisarustensa kanssa syntyä toivottuna pentuna turvalliseen kotiin, vaan kaikista pikkuisista haluttiin päästä nopeasti eroon. Pentujen onneksi kaikki saivat kotihoitopaikan tarhaltamme, muuten kohtalona olisi ollut metsä. Muutto uuteen ympäristöön on suuri tapahtuma pikkuisen tytön elämässä, joten Siiri tarvitsee ymmärrystä ja aikaa kaikkeen uuteen sopeutumiseen. Myös kotikoiran tavoille oppiminen vaatii kärsivällistä ja johdonmukaista otetta tulevalta kodilta. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Siiristä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.