Särö


Särö täällä hei!

Asun täällä tarhalla, jossa minua hoidetaan. Jalassani on vamma joka vaatii haastavan leikkauksen ja ihmiset täällä etsivätkin lääkäriä joka sen pystyisi tekemään. Parvoviruksesta minut on jo hoidettu terveeksi. Päädyin tänne tarhalle sisarusteni kanssa. Meitä oli monta pientä sisarusta hautausmaalle hylättynä ja kaksi meistä ehti menehtyä ennen kuin saimme apua. Viime hetkellä kiltti tarhanpitäjä tuli meitä auttamaan ja vei mukanaan turvaan.
Olen edelleen toipilas jalkani takia ja toivoisin kovasti kummia, joka haluaisi auttaa minua toipumaan terveeksi ja iloiseksi koiraksi.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Saija H.