Särö


KOTIHOIDOSSA SUOMESSA

ADOPTIOSSA

Narttu 

Arvioitu syntymäaika 1.3.2021 

Koko +/- 55 cm ja +/- 20 kg 

Kotihoidossa Suomessa Särö löytyi aikanaan hautausmaalta, jonne tyttö sisaruksineen oli hylätty. Kaksi pikkuisista ehti menehtyä, ennen kuin tarhanpitäjä sai tiedon asiasta. Hän kävi hakemassa pennut ja vei ne tarhalle turvaan. Särön toisessa takajalassa oli vamma, joka vaati haastavan leikkauksen. Oikeanpuoleinen takajalka on amputoitu Bulgariassa ja tyttö on toipunut leikkauksesta hyvin. Särö on nuori, eloisa ja iloinen tyttö. 

Kotihoidossa on reipastunut kovin. Sohvalle pääsee omin avuin ja rappusissa kulkeminen onnistuu hyvin. Särö on eniten "oman väen" koira, mutta kun tutustuu, niin on leikkisä ja reipas. Hoitotoimenpiteet onnistuvat mukavasti ja tyttö tulee toimeen muiden koirien kanssa. Kissoista ei näytä pitävän, joten Säröä ei suositella kotiin, jossa on pieniä lemmikkejä. 

Tällä hetkellä tyttö ei tee vielä tarpeitaan ulos hihnassa ollessaan. Muuten kyllä onnistuu jo melko hyvin. Särön uudessa kodissa tulisikin olla oma aidattu piha. Särö tarvitsee kodin, jossa on aikaisempaa koirakokemusta. Kodilla täytyy olla myös ymmärrystä kohdata tämä kovia kokenut tyttö ja resursseja kuntouttaa pikkuista. Särö tarvitsee myös aikaa uusiin asioihin ja ihmisiin tutustumiseen. 

Jos sinulla on tarjota pehmeä peti ja paljon rakkautta tälle suloiselle tytölle, tutustu allaolevaan tiedotteeseen ja ota yhteyttä. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. 

Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Säröstä, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.