Samu


ADOPTIOSSA

Samu, uros
Kastroitu
Syntymäaika-arvio 3/2021
Aikuiskokoarvio n. 25kg, 60cm
Samu löytyi sisarustensa kanssa hylättyinä hautausmaalla. Kaupunki soitti tarhanpitäjälle hylätyistä pennuista, ja valitettavasti kaksi sisarusta olivat jo menehtyneet heidän saapuessaan pentuja noutamaan.
Samu on hyvin arka poika, joka kuitenkin osoittaa mielenkiintoa ihmisiä kohtaan, mutta tarvitsee paljon aikaa luottamuksen luomiseen.
Poika viihtyy muiden koirien kanssa ja temmeltää muiden joukossa muina miehinä, mallia katsoen isommista pojista ja tytöistä totta kai!
Etsimme Samulle kotia, jossa on kokemusta rescuekoirista sekä koirakaveri.
Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.
Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.
Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.
Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.
Jos kiinnostuit Samusta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.