Samu


ADOPTIOSSA

Kuka rakastaa Samua? 

Uros

Arvioitu syntymäaika 13.3.2021

Kokoarvio n. 25kg, 60cm

Kastroitu

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Samu on odottanut tarhalla kaksi pitkää vuotta oman kodin ja omien ihmisten löytymistä. Samu on kiltti, utelias ja iloinen poika, mutta myös arka. Samu osoittaa mielenkiintoa ihmisiä kohtaan, luottamus heihin vaatii kuitenkin oman aikansa. Koska Samulla ei ole kokemusta kotikoirana olemisesta, täytyy kodista löytyä ymmärrystä, aikaa ja kärsivällisyyttä.

Kotikoiran elämä kun on aluksi uutta ja jännittävää. Samu viihtyy muiden koirien seurassa. Koirakaveri olisikin varmaan iloinen yllätys tulevassa kodissa. Samu etsii kotia, jossa on ennestään kokemusta koirista ja joka sijaitsee rauhallisella alueella. Samua ei luovuteta pienlapsiperheeseen.

Samu löytyi jo pentuna sisarustensa kanssa hautausmaalta, jonne pikkuiset oli hylätty. Kaupungin toimesta tarhanpitäjälle ilmoitettiin näistä pennuista. Tarhanpitäjän saapuessa paikalle, kaksi niistä oli jo ehtinyt menehtyä. Samu ja muut sisarukset saivat mahdollisuuden elämään, kun saivat turvapaikan tarhalta.

Olisiko sinun kotonasi juuri Samun kokoinen paikka vapaana? Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos saattaa olla koiralle erittäin stressaavaa ja aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset rabies - ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi niille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Samusta, käy lukaisemassa Adoptioinfo  ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.