Sally

Kenen kummityttö minä olen?

Minun nimeni on Sally.

Joku oli jättänyt minut ja kaksi sisarustani yhdistyksen Bulgariassa asuvan aktiivin pihamaalle sillä aikaa, kun hän ei ollut kotona. Me pääsimme hänen luokseen turvaan ja saimme täältä kotihoitopaikan. Nyt me kolme saamme viettää huoletonta pentukoiran elämää.

Leikimme, syömme ja välillä nukumme. Onneksi meidät tuotiin tänne eikä hylätty kadulle tai viety metsään. Pääsimme jo näin pieninä tutustumaan kotikoiran elämään. Vaikka minulla on nyt turvallinen paikka asua ja saan syödä vatsani täyteen joka päivä, tarvitsen silti kummin, jonka apu mahdollistaa kaiken tämän. 

Monta hännänheilutusta teille kaikille, terveisin Sally. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. Kiitos, että autat.

Kummit:

Ritva E.