Rollo

Rollo muuttaisi omaan kotiin 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 10.1.2020 

Kokoarvio n. 25 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Rollo on iloinen ja sosiaalinen kaveri, joka kaipaa omaa kotia. Rollo on pienenä asunut kadulla, mutta päässyt omaan kotiin vanhemman naisen koiraksi. Valitettavasti omistaja on nyt joutunut muuttamaan kerrostaloon, eikä korkean iän vuoksi pysty huolehtimaan koirasta. Rollolle etsitään luotettavaa kotia, jossa on aikaa, ymmärrystä ja halua sitoutua poikaan. 

Rollo on tottunut kävelemään hihnassa. Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Rollosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.