Rocco

Moikka! Minä olen pikkumies nimeltä Rocco. 

Olen nyt turvassa täällä kotihoitotarhalla. Minut pelastettiin sisareni kanssa kadulta sen jälkeen, kun emomme oli jäänyt rekan alle. Ennen tänne tarhalle tuloa meidät tarkastettiin klinikalla ja annettiin asiaankuuluvat madotukset ja penturokotukset. Minä olen vilkas, sosiaalinen ja reipas poika. 

Olen kova leikkimään ja tykkään testata tavaroiden kestävyyttä niin kuin pentukoirilla taitaa tapana olla. Tällaiselle touhun pojalle ruoka maistuu hyvin ja onneksi täällä on ollutkin kunnon eväät. Mutta jotta jatkossakin olisi näin, tarvitsen kummin apua tukemaan minun elämääni täällä tarhalla. Voisitkohan sinä auttaa minua? Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.