Rocco

Terhakka Rocco-poika valmiina omaan kotiin 

Uros, kastroidaan ennen Suomeen tuloa 

Arvioitu syntymäaika 25.11.2023 

Aikuiskokoarvio n. 20kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Tämä poika ei todellakaan ole mikään "anteeksi, että olen olemassa" -kaveri. Huomiota täytyy ihmiseltä saada, vaikka sitten hyppimällä vasten ja napsimalla vaatteista, jos ei muuten huomata. Rocco on iloinen, energinen ja utelias pentu, joka haluaa olla ensimmäisenä ruokakipolla ja joka valitsee leluista itselleen ne mieluisimmat ennen muita. Omaa tahtoa tästä pojasta löytyy. Rocco on tottunut toisiin koiriin, mutta kissojen kanssa ei ole ollut tekemisissä. 

Rocco sai sisaruksensa kanssa turvapaikan tarhalta, kun oli huomattu kahden pikkuisen koiranpennun taapertavan kadulla keskenään. Pentujen emo oli jäänyt rekan alle. Nyt näille pikkuisille etsitään rakastavia loppuelämän koteja. Rocco tarvitsee kodin, jossa on jo koirakokemusta ennestään ja jossa osataan ohjata tätä pikkuista poikaa lempeällä, kärsivällisellä ja johdonmukaisella otteella. Kodista täytyy löytyä myös aikaa ja halua touhuta pojan kanssa. Yhteinen harrastus olisi varmasti myös hyvä juttu.

Roccoa ei suositella kotiin, jossa on pieniä lapsia, sillä innostuessaan pojalla vauhtia riittää. Koti rivitalossa/omakotitalossa on Roccon mieleen.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Roccosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.