Raya


Adoptiossa

Narttu 

Steriloitu

Arvioitu syntymäaika 1.6.2021 

Paino n. 18 kg, säkäkorkeus n. 50 cm 

Raya oli hylätty syrjäisen tien varteen, josta ei osannut lähteä mihinkään. Ystävällinen ihminen syötti Rayaa aina ajaessaan paikan ohi ja lopulta ei voinut enää jättää tyttöä sinne, sillä tämä yritti kovin ja useaan kertaan päästä auton kyytiin. Näin Raya pääsi kotihoitoon turvaan. 

Raya on tosi sosiaalinen tyttö. Vieraan ihmisen ottaa riemuiten vastaan ja syliin koittaa päästä heti kun vain mahdollista. Muiden koirien kanssa tulee toimeen, mutta kissoista ei tykkää. Hihnassa osaa kävellä hyvin. Rayaa ei luovuteta pieneläin perheeseen mahdollisen metsästysvietin vuoksi. Jos sinulla on tarjota rakastava koti tälle iloiselle ja sosiaaliselle tytölle, lue allaoleva teksti ja ota rohkeasti yhteyttä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Rayasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.