Ramona


Narttu 

Steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 15.5.2017 

Kokoarvio n. 25kg 

Sijainti: Varna, Bulgaria 

Ramona on tyttö, joka rakastaa ihmistä isolla sydämellä. Ramona tulee rohkeasti luokse ja nauttii harjaamisesta ja rapsutuksista. Hihnakävelyäkin tyttö on päässyt kokeilemaan. Ramona sai turvapaikan tarhalta, kun ystävällinen ihminen huomasi tytön kadulla harhailemassa.

Ramonalla todettiin ehrlichia, joka hoidettiin antibiootein. Nyt Ramona on valmis jättämään tarhaelämän taakseen ja odottaa jo kovin pääsyä omaan rakastavaan kotiin. Elämän kolhut eivät ole tältä tytöltä elämäniloa vieneet. 

Ramonan kodilta toivotaan ymmärrystä, tukea ja kärsivällisyyttä, sillä tytöllä ei ole kokemusta perheenjäsenenä olemisesta. Kotikoiraksi sopeutuminen ja kaiken uuden omaksuminen vaatii oman aikansa. Ramonaa ei luovuteta perheeseen, jossa on jo toinen narttukoira. Emme tiedä, miten tyttö suhtautuu kissoihin. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Ramonasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.