Rado

Missä on Rado-pojan koti? 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 4.5.2022 

Koko 13 kg, säkä 45 cm 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Rado on sosiaalinen, reipas ja avoin kaveri. Hakeutuu ihmisen lähelle ja ottaa heidät vastaan iloisesti hyppien. Radosta on mukava istua ikkunalaudalla ja seurailla siitä pihan tapahtumia. Poika tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta ensi alkuun saattaa vähän arastella. 

Rado asuu tällä hetkellä samassa tilassa Linda-tytön kanssa. Kontrollitesteissä pojalla todettiin ehrlichia (punkkivälitteinen tauti), johon hoitona on 30 pvän antibioottikuuri. 

Rado löydettiin keskustan ulkopuolelta vuosia sitten toimintansa lopettaneen ravintolan läheisyydestä. Nyt poika on elämässään siinä vaiheessa, että oman kodin saaminen olisi hieno juttu. Luotettava ja Radoon sitoutuva koti on nyt hakusessa. Kiva ja kiltti koirakaverikin voisi tulevassa kodissa olla. 

Jos sinulta löytyy aikaa ja halua touhuta tämän pojan kanssa sekä ymmärrät, että Radon sopeutuminen kaikkeen uuteen ei tapahdu hetkessä, kodissasi on jo hyvä perusta uuden perheenjäsenen vastaanottamiseen.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Radosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.