Proteo

Sosiaalinen Proteo haaveilee omasta kodista 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 18.10.2022 

Paino noin 35kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Proteo on nallekarhumainen poika. Hyväluonteinen ja sosiaalinen eläimille, ihmisille ja lapsille. Nuoresta iästään huolimatta Proteo on vähän kuin vanha sielu ja tuntuu kuin hän pohdiskelisi paljon asioita. Hyvin nöyrä poika, joka hurmaa vaatimattomuudellaan. Ei ole ensimmäisenä riekkumassa huomiota, vaikka haluaisi niin kovin ihmisen luokse rapsutuksia saamaan. 

Tulee nöyränä ja varovasti tervehtimään ja heittäytyy selälleen makaamaan ja odottamaan, että hänet huomattaisiin. Tästä joku saa maailman parhaan ystävän, jonka sydän on täyttä kultaa. Täytyy vain olla ymmärrystä ja aikaa antaa pojan puhjeta kukkaan. Proteo asuu tällä hetkellä parinkymmenen koiran laumassa, joten poika tulee juttuun muiden karvatassujen kanssa. 

Proteo on otettu turvaan metsästä kylätien varrelta. Aluksi luultiin, että poika kuuluu lähistöllä olleelle paimenelle, mutta jonkin ajan kuluttua selvisi, ettei niin ollutkaan. Nyt toivomme, että Proteo pääsee muuttamaan ikiomaan kotiin rakastettuna perheenjäsenenä. 

Tulevassa kodissa täytyy huomioida, että muutto uuteen elinympäristöön on pojalle suuri elämänmuutos ja sopeutuminen vie aina oman aikansa. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Proteosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.