Nora

Voihan söpöys!

Pikkuinen Nora-tyttö etsii itselleen kummia. 

Nora on Bulgariassa kotihoidossa kasvamassa ja tottumassa kotikoiran elämään. Vartioidulta alueelta löytyi pikkuinen pentukoira. Vartijat ilmoittivat asiasta ja pentu haettiin turvaan. Noran onneksi löytyi kotihoitopaikka, jossa tyttö saa nyt asua yhtenä perheenjäsenenä. 

Vaikka pikkuisella onkin nyt turvapaikka, tarvitsee tämä suloinen tyttö apua kustannuksia kattamaan. Tule sinä kummiksi Noralle! 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummini:

Leena M.