Nora

Noralle oma koti ja pehmeä peti! 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 5.4.2023 

Paino n. 15 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Kavarna 

Nora on iloinen ja leikkisä tyttö. Tutut ihmiset ovat ihania ja Nora heittäytyykin heti jalkoihin rapsutettavaksi. Vieraita vähän aristaa, joten tutustumiseen ja kotiutumiseen on ymmärrettävä antaa tarpeeksi aikaa. Noralle etsitään rakastavaa ja luotettavaa kotia, jossa on aikaa touhuta tämän aktiivisen tytön kanssa. 

Noralle soveltuu parhaiten koti, joka sijaitsee rauhallisella alueella ja jossa ei ole pieniä lapsia. Tyttö on tottunut toisiin koiriin ja tulee toimeen kissojen kanssa. 

Nora on löytynyt vartioidulta alueelta ja vartijat tekivät ilmoituksen pennusta. Tyttö haettiin turvaan kasvamaan ja nyt neiti on valmis muuttamaan ikiomaan kotiin. 

Noran anaplasmoositestin (puutiaisten levittämä tauti) tulos oli positiivinen. Hoitona on antibioottikuuri ja se päättyy 22.5.2024. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Norasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.