Nita


Woof, woof, täällä Nita! 

Minun ja sisarusteni elämäntaival ei alkanut ruusuisesti. Olimme kaikki joutumassa virran viemäksi. Tarhanpitäjälle ilmoitettiin koiranpennusta, joka oli heitetty jokeen. Sama oli tiedossa myös viidelle muulle sisarukselle, mutta onneksemme meidät kaikki saatiin pelastettua ja pääsimme turvaan. 

Minä olen nopea ja touhukas tyttö, joka rohkeasti tutkii uusia asioita. Olen kova leikkimään. Vielä pikkuinen kun olen, pitää aina välillä ottaa kunnon unet ja syödä masu täyteen, että taas jaksaa. Jos minun tarinani koskettaa jotain sydämessäsi, auta minua ja tule kummikseni. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

'Kummini: Oona V.