Nita


ADOPTIOSSA

Nita, narttu

Steriloitu

Arvioitu syntymäaika 12.7.2022

Aikuiskokoarvio n. 15 kg

Nitan elämäntaival ei alkanut ruusuisesti. Yksi Nitan sisaruksista oli jo heitetty jokeen ja muille pennuille oli käymässä samoin. Onneksi tarhanpitäjä sai ilmoituksen asiasta ja kaikki pennut saatiin pelastettua ja vietyä turvaan.

Nita on iloinen pentu, joka rakastaa juosta ja leikkiä. Ihminen on aivan mahdottoman ihana. Ja toiset koirat. Nita asuu yhdessä sisarensa kanssa.

Tämä vesseli ei ole mikään sohvaperuna, vaan tarvitsee kodin, jossa jaksetaan touhuta, mutta jossa on myös aikaa opetella kotikoiran elämää.

Kodilla pitäisi olla myös koirakokemusta ennestään. Jos sinun sydämessäsi ja kodissasi on paikka tälle pienelle tytölle, ota rohkeasti yhteyttä meihin. 

Nita saisi jättää tarhaelämän taakseen ja pääsisi kokemaan, mitä on elämä oman kodin lämmössä.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Nitasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.