Nita


ADOPTIOSSA

Narttu 

Arvioitu syntymäaika 12.7.2022 

Aikuiskokoarvio n. 15 kg 

Nitan elämäntaival ei alkanut ruusuisesti. Yksi Nitan sisaruksista oli jo heitetty jokeen ja muille pennuille oli käymässä samoin. Onneksi tarhanpitäjä sai ilmoituksen asiasta ja kaikki pennut saatiin pelastettua ja vietyä turvaan. 

Nita on iloinen pentu, joka rakastaa juosta ja leikkiä. Ihminen on aivan mahdottoman ihana. Ja toiset koirat. Tyttö on välillä hyvin määrätietoinen ja haluaa ohjailla muiden pentujen tekemisiä. Sen vuoksi Nita asuu nyt yksin toisessa aitauksessa. Suosittelemme tyttöä ainoaksi koiraksi tai hyvähermoisen uroksen kaveriksi. Tämä vesseli ei myöskään ole mikään sohvaperuna, vaan tarvitsee kodin, jossa jaksetaan touhuta, mutta jossa on myös aikaa opetella kotikoiran elämää. Kodilla pitäisi olla myös koirakokemusta ennestään. 

Jos sinun sydämessäsi ja kodissasi on paikka tälle pienelle tytölle, ota rohkeasti yhteyttä. Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Nitasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.