Nero


ADOPTIOSSA

Nero, uros
Kastroitu
Syntymäaika 05/2020 

Aikuiskokoarvio n. 30kg

Neron omistaja toimitti pojan tarhalle, kun syystä tai toisesta ei ollut pojalle ruokaa tai vettä antanut. Alipainoa saapuessaan herralla oli aika reippaasti ja hän oli kuivunut. Hännästäkin puuttuu osa, tarina ei kerro miksi. Nero on ilmeisimmin toimittanut peltovahdin virkaa edellisen omistajansa hoteissa, joten kotikoiran elämä ei todennäköisesti ole tuttua!
Nerolla riittää virtaa ja vauhtia! Ihmiset on ihan ykkösjuttu Neron mielestä. Toiset koirat, kissat ja hevosetkin on Nerolle jees, mutta ihminen on se juttu!
Nero on vetreä nuori herra, joka kepoisin askelin pystyy hyppäämään aitauksestakin veks sille päälle sattuessaan.
Emme luovuta Neroa perheeseen, jossa on toinen nuori uroskoira. Törmäyskurssin vaara on liian suuri, koska pojalta löytyy myös lujaa tahtoa. Luovutamme Neron aktiiviseen, koirakokeneeseen kotiin!
Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.
Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.
Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.
Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.
Jos kiinnostuit Nerosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.