Nero


ADOPTIOSSA

Nero, uros

Kastroitu

Arvioitu syntymäaika 10.5.2020

Kokoarvio n. 30 kg

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Nero on vetreä nuori koira, jolla virtaa ja vauhtia riittää. Tämä poika tulee toimeen toisten koirien, kissojen ja hevostenkin kanssa, mutta ihminen on se ykkösjuttu. Nero on aktiivinen kaveri, joten kodista täytyy löytyä aikaa ja halua touhuta tämän kanssa.

Neron omistaja on itse toimittanut pojan tarhalle. Jostain syystä hän ei ollut Nerolle ruokaa tai juomaa antanut ja poika oli alipainoinen ja aliravittu tarhalle saapuessaan. Hännästäkin puuttuu osa. Nero on mitä ilmeisemmin toimittanut peltovahdin virkaa, joten kotikoiran elämästä tällä pojalla ei ole minkäänlaista kokemusta.

Nero tarvitsee paljon ymmärrystä, kärsivällisyyttä ja tukea kotikoiran elämään sopeutumisessa. Kaikki on pojalle uutta ja jännittävää. Mutta varmasti vaivan arvoista! Nerosta löytyy myös lujaa tahtoa, joten emme luovuta poikaa kotiin, jossa on toinen nuori uroskoira.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Nerosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.