Nancy

Minä olen Nancy.

Minut ja viisi sisartani löydettiin tehdasalueelta. Henkilöstö ruokki meitä pentuja ahkerasti. He tekivät meille jopa oman kopin. Huoli tulevaisuudestamme sai suomalaisen työkomennuksella olleen henkilön etsimään meille turvapaikkaa. 

Eläinten ystävien avustamina matkasimme sitten yhdistyksen kotihoitopaikkaan. 

Minä olen hiukan varauksellinen tyttö ja katselen mielelläni hetken aikaa ennen kuin uskaltaudun rapsuteltavaksi. Tykkään leikkimisestä ja päiväni kuluvatkin mukavasti siskojen kanssa telmiessä. 

Jos haluat auttaa minun elämääni täällä, tule kummikseni. Apusi on minulle todella tärkeää.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.

Kummini:
Mikko W.