Nancy

Nancylle oma koti ja pehmoinen peti! 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 27.2.2023 

Paino 17 kg 

Sijainti: Leshnikovo, Bulgaria

Nancy löytyi tehdasalueelta viiden sisarensa kanssa. Henkilöstö ruokki pentuja ja rakensi pikkuisille oman kopin. Suomalaisella työkomennuksella olleella henkilöllä oli huoli pentujen tulevaisuudesta ja niin hän otti yhteyttä yhdistykseemme. Tytöt saivat turvapaikan tarhalta. 

Nancy aristaa ensin uusia ihmisiä, mutta hetken päästä tulee jo tervehtimään. Selvästi miehet eivät ole niin arveluttavia ja tyttö tekeekin nopeammin tuttavuutta juuri miesten kanssa. Nancy on kova komentamaan sisaruksiaan, joten tyttöä ei suositella kotiin, jossa on toinen nuori narttukoira. 

Nancy etsii rakastavaa koirakokemusta omaavaa kotia, jossa tytölle on aikaa ja halua touhuta tämän kanssa. Nancy soveltuu aikuistalouteen. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Nancystä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.