Nalle

Hei, tässä olen minä, Nalle! 

Minut ja kaksi veljeäni löydettiin hotellialueelta, jonne emomme oli meidät synnyttänyt. Onneksi pääsimme turvaan jo näin pieninä pentuina. Minä olen veljieni tavoin sosiaalinen poika, tykkään ihmisistä ja tulen toimeen muiden koirien kanssa. 

Saan elää täällä tarhalla huoletonta pentukoiran elämää leikkien ja touhuten. Haluan kasvaa isoksi ja terveeksi pojaksi. Jos haluat auttaa minua tässä asiassa, tule kummikseni. Silloin minulla on edessäni mahdollisuus valoisaan tulevaisuuteen ja elämänkokoiseen seikkailuun. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.