Musti

Ihastuttava Musti etsii omaa perhettä 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 1.4.2023 

Keskikokoinen 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Kavarna 

Musti on hellyttävä ja suloinen rakkauspakkaus. Hyvin herttainen koira niin ulkonäöltään kuin käytökseltäänkin. Poika on aina iloisella mielellä lähdössä hommiin mukaan. Viihtyy enemmän ihmisten kuin toisten koirien kanssa. Tämä ystävällinen karvakorva olisi varmasti mielellään mukana perheen yhteisissä touhuissa tai vaikkapa jossakin mukavassa harrastuksessa. 

Tarhalla Musti rakastaa uimista. Musti on löytynyt sisaruksensa kanssa eräältä rannalta. Paikalla oli turisteja, jotka huolehtivat kahdesta pennusta ja kävivät niiden kanssa uimassa. Pennut saivat myös nukkua heidän asunnossaan. Kun loma alkoi olla lopuillaan he etsivät pennuille turvapaikat. 

Musti pääsi tarhalle asumaan ja toinen pentu sai oman kodin. Mustille etsitään nyt luotettavaa loppuelämän kotia, jossa pojasta pidetään hyvää huolta ja jossa ymmärretään, että sopeutuminen uuteen ympäristöön ja ihmisiin vaatii oman aikansa. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Mustista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.