Milo


Milo etsii kummeja! 

Minä jouduin kadulle, kun omistajani yritys meni konkurssiin ja minut jätettiin irti tyhjälle kiinteistön pihalle. Olen hyvin ystävällinen poika, enkä varmasti ole kenellekään mitään pahaa tehnyt. Minua kuitenkin ammuttiin kylkeen ja luoti aiheutti pahan tulehduksen. Yhdistyksen toimesta minut vietiin klinikalle hoidettavaksi. Samalla sain lääkekuurin anaplasmoosiin ja ehrlichiaan. Lääkekuurin päätyttyä luodin poisto on turvallista tehdä. Tällä hetkellä vointini on ihan hyvä. Minä olen rauhallinen ja ihmisen seurasta nauttiva poika. Pidän kovin rapsutuksista ja tykkään olla auton kyydissä. Olen sosiaalinen niin ihmisiä kuin muita koiria kohtaan. Auta sinä minua ja tule kummikseni turvaamaan elämääni täällä! 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

 Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat.

Kummini: Nina I.