Milla

Missä on Millan koti? 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 08.01.2023 

Aikuiskokoarvio 30-35 kg 

Sijainti: Leshnikovo, Bulgaria

Millan tarina alkaa metsästä, josta löytyi tiineenä ollut koira pussiin sullottuna. Pussin löysi sattumalta paikallinen asukas, joka päästi koiran ulos ja antoi ruokaa, sillä koira oli hyvin laiha ja nälkiintynyt. Ennen kuin emokoira saatiin pois metsästä, Milla ja kaksi sisarusta olivat jo syntyneet. Yhdistyksen avustamana kaikki pääsivät turvaan. 

Milla on melko arka uusia ihmisiä kohtaan, ei heti uskalla tulla tervehtimään. Muuten tyttö on touhukas, leikkisä ja iloinen. Milla tarvitsee rakastavan kodin aikuistaloudesta, jossa on koirakokemusta ennestään ja jossa on aikaa ja halua touhuta tämän tyttösen kanssa. Kodista täytyy löytyä myös ymmärrystä siihen, että sopeutuminen uusiin olosuhteisiin ja ihmisiin vaatii aina oman aikansa ja tilansa. Millalle etsitään kotia rauhalliselta alueelta. 

Tyttö on tottunut toisiin koiriin. 

Huomioithan, että ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

 Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Millasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.