Miki

Vauhtipoika Miki etsii kotia 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 16.10.2020 

Paino 9,6 kg, säkä 40 cm 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Miki on iloinen ja vauhdikas kaveri, joka on valmis uusiin seikkailuihin. Mikistä ei heti virta lopu ja poika ei tiedä kuinka päin olisi, kun hoitaja menee aitaukseen. Miki tarvitsee kodin, jossa on jo koirakokemusta ennestään ja jossa pojan kanssa oikeasti halutaan touhuta. Sohvaperunaksi pikkuisesta ei ole.

Miki tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta vahvan ja periksiantamattoman luonteensa vuoksi emme suosittele poikaa kotiin, jossa on samantyyppinen koira. 

Emme myöskään suosittele toisen uroskoiran kaveriksi tai paikkaan, jossa on kissoja tai pieneläimiä mahdollisen saalistusvietin vuoksi. Mikille etsitään turvallista ja pysyvää kotia, jossa osataan olla johdonmukaisia ja ymmärtäväisiä pojan kanssa. 

Miki on hylätty koira, sillä tien vierestä löytyneen Mikin kaulassa oli vielä pannan jäljet näkyvissä. Lisäksi poika oli likainen ja pieniä haavoja täynnä, korvalehden ihon alla oli nestettä. Miki pääsi turvaan ja hoitoon. Nyt poika odottelee iloisesti hännäntynkäänsä heiluttaen omaan kotiin pääsyä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Mikistä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.