Miia

Ihana Miia etsii kummia 

Minut oli sidottu hihnalla kiinni portin pieleen eli niin sanotusti hylätty siihen paikkaan. En tiedä miksi niin tehtiin, sillä minä olen reipas ja mukava tyttö ja otan ilolla vastaan rapsutuksia. Mutta onnekseni pääsin turvaan. 

Löydettäessä minut vietiin heti eläinlääkäriin, jossa todettiin minulla olevan anaplasmoosi. Siihen olen saanut jo hoitoa. Täällä saan olla ja asua muiden koirien kanssa samassa porukassa. Minusta pidetään nyt huolta, mutta jotta tämä olisi jatkossakin mahdollista, tarvitsen itselleni kummin auttamaan minua. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.