Miia

Herttainen Miia etsii omaa kotia 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 15.07.2022 

Paino n. 15kg 

Sijainti: Leshnikovo, Bulgaria

Miia on herttainen, reipas ja valloittava tyttö, joka rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia. Miia haluaakin olla ihmisen lähellä ja antaa hyvin nostaa itsensä syliin. Miia asuu laumassa muiden koirien kanssa, joten tyttö on jo tottunut toisiin koiriin. Miia löytyi hihnalla portin pieleen sidottuna. 

Tyttö oli hylätty ja jätetty siihen paikkaan. Miia käytettiin heti eläinlääkärissä, jossa todettiin tytöllä olevan syyhy ja anaplasmoosi. Molemmat taudit hoidettiin. Miialle etsitään nyt vastuuntuntoista ja rakastavaa kotia, jossa on aikaa ja halua touhuta tytön kanssa. Miia sopisi varmasti vaikka harrastekoiraksi. 

Tytölle täytyy myös osata antaa tarpeeksi aikaa sopeutua uuteen elämään ja uusiin ihmisiin. 

Huomioithan, että ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Miiasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.