Merida

Merida-tyttö etsii kotia 

Narttu, steriloitu 

Syntymäaika 25.05.2022 

Aikuiskokoarvio 20 kg+ 

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Henkilö, jonka koira oli synnyttänyt kuusi pentua, otti yhteyttä tarhanpitäjään. Hän pyysi, että pennut pääsisivät tarhalle, koska hän itse ei pystynyt pentuja pitämään eikä koteja niille löytää. Pennut otettiin tarhalle turvaan ja emo steriloitiin, jottei uusia pentuja enää synny. Toimenpide suoritettiin yhdistyksen tuella. 

Merida on iloinen ja eloisa tyttö, joka touhuaa omiaan, mutta tulee myös mielellään rapsuteltavaksi. Merida leikkii usein pentueen toisen koiran kanssa. Tämä tyttö ei ole sellainen jokapaikan ensimmäinen tai viimeinen koira, vaan sulautuu hyvin muun lauman joukkoon. Merida tulee toimeen toisten koirien kanssa. Merida etsii omaa rakastavaa kotia, jossa on aikaa ja halua touhuta tytön kanssa ja jossa on kiva koirakaveri odottamassa. Uusi koti ja uudet asiat vaativat myös ymmärrystä siihen, että sopeutuminen tähän kaikkeen ei tapahdu hetkessä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Meridasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.