Maya

Ihastuttava Maya etsii kotia 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 10.10.2020 

Kokoarvio 35-40 kg 

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Maya on ystävällinen tyttö toisille koirille ja rakastaa ihmisiä. Ei tiedä miten päin olisi, kun ihminen menee tarhaan. Maya asuu tällä hetkellä yksin, mutta ulkoilee hihnassa. Maya on iloinen ja sosiaalinen koira. Tytön korvat on typistetty, joten on joskus ollut jonkun lemmikki. Maya on luultavammin laumanvartijarotua, joten tarvitsee kodin omakotitalossa ja ihmisen, jolla on kokemusta laumanvartijoista. Koska Maya on hyvin voimakas koira, emme luovuta tyttöä pienlapsiperheeseen. Maya sai turvapaikan tarhalta, kun tyttö oli jätetty tarhan läheisyyteen. 

Tarhanpitäjä huomasi tytön ja antoi ruokaa. Kun kävi selväksi, että Maya on koditon ja vailla omaa ihmistä, tarhanpitäjä otti tämän huostaansa. Maya etsii rakastavaa ja tyttöön sitoutuvaa kotia, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän kanssa. Tulevassa kodissa täytyy ymmärtää, että uuteen elämään ja uuteen ympäristöön sopeutuminen vie oman aikansa. Tarhaelämän vaihtuminen kotikoiran elämään on suuri muutos Mayalle. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Mayasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.