Max

Lutuinen Max muuttaisi jo omaan kotiin 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 25.11.2023 

Keskikokoinen 

Synnyinmaa Bulgaria

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Max on hellyttävä lurppakorva, joka pienen tutustumisen jälkeen on kaveria ja hakeutuu rapsuteltavaksi. Poika tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Valitettavasti tarhalla Max on joutunut muiden koirien kiusaamaksi jo useamman kerran. 

Maxille etsitään koirakokemusta omaavaa kotia rauhalliselta alueelta. Kodista täytyy myös löytyä aikaa ja halua touhuta tämän nuoren kaverin kanssa. Max on haettu turvaan kylästä, jossa oli aloitettu kodittomien koirien myrkyttäminen. Maxin vanhemmat saivat jo kokea tuon karun kohtalon. 

Maxilla on ollut parvovirus, joka on nyt hoidettu. Tämä luppakorva odottaa muuttoa omaan rakastavaan kotiin, jossa ymmärretään, että sopeutuminen ja kotiutuminen uusiin olosuhteisiin vaatii aina oman aikansa ja tilansa. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Maxista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.