Mandi

Suloinen Mandi etsii kotia 

Narttu, steriloidaan ennen Suomeen tuloa 

Arvioitu syntymäaika 25.11.2023 

Suurikokoinen 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Mandi on hyvinkin varauksellinen uusia ihmisiä kohtaan. Siksi tyttö tarvitsee kodin, jossa on koirakokemusta ennestään ja jossa on aikaa ja halua touhuta tämän nuoren neidin kanssa. 

Mandille etsitään kotia rauhalliselta alueelta perheestä, jossa ei ole pieniä lapsia. Tarhalla Mandi asuu laumassa, joten tyttö on tottunut toisiin koiriin. 

Mandi on haettu turvaan kylästä, jossa oli aloitettu kodittomien koirien myrkyttäminen. Mandin vanhemmat saivat jo kokea tuon kohtalon. 

Mandilla on ollut parvovirus, joka on nyt hoidettu. Tyttö on valmis muuttamaan omaan rakastavaan kotiin, jossa ymmärretään, että sopeutuminen ja kotiutuminen uusiin olosuhteisiin vaatii aina oman aikansa ja tilansa. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Mandista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.