Lotta

Lotta etsii kummia 

Minä vaeltelin siskoni Papun kanssa kylässä, jossa ei ns. katukoiria liiku. Joku oli jättänyt meidät sinne oman onnemme nojaan. Tottahan meidät pikkuiset huomattiin ja haettiin turvaan. Olen avoin, iloinen ja leikkisä tyttö. Uskallan luottaa myös vieraisiin ihmisiin ja rauhoitun jopa syliin nukkumaan. Vaikka tietysti olen vielä pentumainen touhottaja, on perusolemukseni rauhallinen. 

Olin parisen viikkoa kotihoidossa kotikoiran juttuja harjoittelemassa. Nyt asun tarhalla neljän muun nuoren koiran kanssa. Jotta meistä turvapaikan saaneista voidaan pitää huolta, tarvitsemme kummien apua ja tukea. Voisitkohan sinä olla minun kummini? 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummini:

Tuulikki M.