Lotta

Pikkuinen Lotta kotia etsimässä 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 20.7.2023 

Pienikokoinen 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Kavarna

Lotta tulee heti vieraankin ihmisen luokse, kunhan toinen koira menee ensin. Tämä iloinen ja leikkisä tyttö asustaa vanhempien koiraherrojen kanssa samassa häkissä ja hyvin tulevat toimeen. 

Lotta on rauhallinen ikäisekseen, mutta tarvitsee kuitenkin kodin, jossa on aikaa touhuta tämän kanssa ja jossa on rohkea koirakaveri odottamassa. Lotalle etsitään koirakokemusta omaavaa kotia rauhalliselta alueelta. 

Lottaa ei suositella pienlapsiperheeseen eikä luovuteta kotiin, jossa on pieniä kotieläimiä. Lotta on sisaruksensa kanssa haettu turvaan kylästä, jossa ei ns. katukoiria ole eli kaksikko on tarkoituksella sinne viety ja jätetty. 

Nyt Lotta etsii itselleen loppuelämän kotia, jossa saa ensin rauhassa ja omaan tahtiinsa tutustua ja sopeutua uuteen elinympäristöön. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Lotasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.