Lola

Mistä löytyy Lolalle oma koti? 

Suomessa kotihoidossa 14.10.2022 alkaen 

Erityisadoptiossa 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 2.4.2021 

Paino n. 20 kg 

Sijainti: Myrskylä, Suomi - synnyinmaa: Bulgaria

Lola on iloinen tyttö, joka on kaikkien koirien kaveri. Ihmisiä kohtaan voi aluksi olla varautunut ja varsinkin miehet saattavat jännittää. Mutta välillä taas Lola menee oikopäätä uusien ihmisten luokse ja tökkää kuonolla, että hei, tässä mä nyt olen. 

Lola on asunut hoitopaikassa kohta vuoden ja nyt olisi jo aika löytää se oma koti. Lola etsii rauhallista kotia, jossa ei ole pieniä lapsia. Vaikka tyttö tulee lasten kanssa toimeen, voivat pienet lapset pelottaa. Kodissa olisi hyvä olla koirakaveri, koska Lola rakastaa juosta ja peuhata toisten koirien kanssa. Hoitopaikassa on kolme omaa koiraa ja hoitolaisia lisäksi 1-2 kerrallaan. Lolalla ei ole ollut kenenkään kanssa ongelmia. Jos toinen koira on kovin hyökkäävä, 

Lolaa pelottaa, eikä uskalla tulla hetkeen katsomaan. Lola on hyvin herkkä ja suloinen tyttö. Lola rakastaa läheisyyttä ja haluaa käpertyä kainaloon. Lola nauttii kotona olemisesta ja rakastaa olla ulkona, jos vain sää sallii. Lenkkeily onnistuu hienosti. Lola ei saanut syntyessään niitä "parhaita kortteja", vaan tytöllä on maksashuntti ja löydettäessä todettiin ehrlichia, joka on nyt hoidettu ja viimeinen verikoe oli negatiivinen. Lola on ollut koko elämänsä Bulgariassa hyvin sairas, joka on jättänyt jälkensä pikkuiseen. Lola on vähän kitukasvuinen pentueen muihin sisaruksiin verrattuna. 

Nyt Lola voi mainiosti ja nauttii elämästä täysin rinnoin. Lääkitykset on pystytty tällä hetkellä jättämään kokonaan pois. Lolan maksan tukena on maksaa tukeva ruoka ja lisäksi Levolac-valmiste. Nämä ovat pitäneet Lolan arvot hyvinä ja tytön hyvässä kunnossa. 

Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Lolasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.