Lohtu

Minä olen Lohtu!

Ette osaa ikinä arvata, miten onnekas tyttö minä olen. Kadulla ollessani toiset koirat hyökkäsivät päälleni ja olin jo aivan varma, että nyt tassutteluni on tassuteltu. Mutta onnekseni niin ei käynyt. Minut pelastettiin ja tuotiin turvaan tänne tarhalle. Sain jättää vaaralliseksi käyneen katuelämän taakseni.

Minä olen sosiaalinen ja mukava nuori tyttö, jolle alkoi nyt uusi elämänvaihe. Toivon kovin, että löytyy ihminen, joka haluaa olla mukana tukemassa uutta alkuani tulemalla minulle kummiksi. Samalla voimme olla kavereita toisillemme!

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.

Kummini:

Henna L.