Lohtu

Lohtu tulisi jo kotiin 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 5.5.2022 

Kokoarvio n. 15 kg 

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Lohtu on iloinen, leikkisä ja sosiaalinen tyttö, joka tulee rohkeasti tervehtimään uuttakin ihmistä. Lohtua voi uudessa kodissa olla odottamassa kiva koirakaveri, sillä tyttö tulee toimeen muiden koirien kanssa. Lohtu pelastettiin kadulta, kun toiset koirat kävivät tytön kimppuun. Tuskin Lohtu olisi selviytynyt ilman apua. Kaiken kokemansa jälkeen Lohtu ansaitsee rakastavan ja vastuuntuntoisen kodin, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän energisen tytön kanssa. 

Muutto tarhalta omaan kotiin on koiralle suuri elämänmuutos ja siksi on ymmärrettävä antaa riittävästi aikaa ja tilaa sopeutumiseen ja kaiken uuden omaksumiseen. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Lohtu-tytöstä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.