Linda

Kuka antaa Lindalle kodin? 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 5.7.2021 

Säkäkorkeus n. 60 cm 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Linda on iloinen, joskin hieman varovaisen oloinen tyttö. Tulee kyllä vieraan ihmisen luokse melko pian. Linda rakastaa rapsutuksia ja "harrastaa" kärpäsjahtia. Tytöltä on löytynyt testeissä positiivinen tulos sydänmatotautiin. Hoidon jälkeen testitulos on nyt negatiivinen ja Linda on valmis muuttamaan omaan kotiin. 

Lindalle etsitään rauhallista kotia mielellään rauhalliselta alueelta rivi-/omakotitalosta. Ennen turvaan pääsyä Linda on saanut pentujensa kanssa kokea ihmisten julmuuden, joten tyttö tarvitsee luotettavan, rakastavan ja koirakokemusta omaavan kodin, jossa ymmärretään antaa tarpeeksi aikaa ja tilaa uuteen elämään sopeutumiseen. Lindaa ei luovuteta pienlapsiperheeseen. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Lindasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.