Lilo

Lilo etsii lämminhenkistä kotia 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 2.4.2021 

Paino max 25 kg 

Sijainti: Varna, Bulgaria

Erityisadoptiossa 

Lilo on herttainen poika, mutta hyvin arka. Ei uskalla tarhalla antaa koskea itseensä. Lilo on kyllä utelias ja kovasti ihminen kiinnostaa. Poika saattaa tulla tökkäämään kuonolla, mutta sitten juoksee nopeasti pois. Lilo on iloinen ja leikkisä kaveri, joka tulee hyvin juttuun muiden koirien kanssa. Tämä poika tarvitsee kodin, jossa on kokemusta aroista koirista ja jossa on aikaa ja halua tehdä töitä tämän kanssa. On otettava huomioon, että aina koira ei kestä vieraita ihmisiä. 

Lilo sisaruksineen sai turvapaikan tarhalta, kun tarhanpitäjälle ilmoitettiin leikkipuistoon hylätyistä pennuista, joita lapset ruokkivat. Emoa ei löydetty. Lilon toinen jalka oli vioittunut ja toista jalkaa lyhyempi. Jalka on leikattu ja hoidettu kuntoon. Mutta tämän vuoksi Lilo on erityisadoptiossa. Lilolle etsitään rakastavaa ja ymmärtäväistä kotia omakotitalosta aikuistaloudessa, jossa on myös kiltti koirakaveri odottamassa. 

Arka poika tarvitsee oikeanlaista tukea, ohjausta ja turvallista aikuista itseluottamuksen kasvattamisessa ja kotikoiran elämään sopeutumisessa. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Lilosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.