Laura

Laura etsii omaa kotia 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 12.6.2022 

Paino n. 20 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Laura on mukava ja sosiaalinen tyttö, joka tulee toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa. Turvaan otettaessa Lauralla todettiin ehrlichia ja anaplasmoosi (punkkivälitteiset taudit). Hoitona molempiin on antibioottikuuri, jonka tyttö on saanut. 

Laura on haettu turvaan pikkukylästä, jonne joku oli tiineenä olleen tytön vienyt. Laura synnytti 9 pentua, mutta kaikki pennut olivat menehtyneet. Koska Laura oli mennyt ihmisten pihoille, kyläläiset halusivat päästä siitä eroon. 

Kyläpäällikkö pyysi, että koira saisi turvapaikan, sillä mahdollisesti se olisi muuten hävitetty kylästä. 

Nyt tälle ihastuttavalle tytölle etsitään luotettavaa loppuelämän kotia. Huomioitavaa on, että uuteen elinympäristöön ja kotikoiran elämään sopeutuminen ei käy hetkessä. 

Laura tarvitsee aikaa, ymmärrystä ja yhteistä tekemistä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Laurasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.