Lassi


ADOPTIOSSA

Lassi, uros
Kastroitu
Syntymäaika-arvio 4/2021
Aikuiskokoarvio n. 20kg, 55cm
Lassi tuli sisarustensa kanssa tarhalle, kun kaupunki soitti ja ilmoitti leikkipuistoon hylätyistä koiranpennuista.
Pennut olivat leikkipuistossa lasten ruokittavana, kun tarhanpitäjä tuli pentuja noutamaan. Tarhanpitäjä yritti etsiä emoa, mutta muita koiria ei ollut lähistöllä.
Lassi on herkkä ja ujo nuori mies. Etsimme Lassille kotia, josta löytyy kokemusta aroista koirista. Kodin olisi hyvä sijaita rauhallisella alueella.
Tarhalla Lassi tulee toimeen toisten koirien kanssa ja olisikin hyvä, jos kodissa olisi koirakaveri. Lassi tarvitsee aikaa rohkaistua sekä positiivisia kokemuksia elämäänsä. Uudet ihmiset ovat pojan mielestä pelottavia aluksi.
Emme luovuta Lassia pienlapsiperheeseen.
Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.
Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.
Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.
Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.
Jos kiinnostuit Lassista, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.