Lassi


KOTIHOIDOSSA SUOMESSA ADOPTIOSSA

Lassi 

Uros 

Kastroitu 

Syntymäaika-arvio 4/2021 

Aikuiskokoarvio n. 20kg, 55cm 

Lassi tuli sisarustensa kanssa tarhalle, kun kaupunki soitti ja ilmoitti leikkipuistoon hylätyistä koiranpennuista. Pennut olivat leikkipuistossa lasten ruokittavana, kun tarhanpitäjä tuli pentuja noutamaan. Tarhanpitäjä yritti etsiä emoa, mutta muita koiria ei ollut lähistöllä. Lassi on herkkä ja ujo nuori mies. 

Etsimme Lassille kotia, josta löytyy kokemusta aroista koirista. Kodin olisi hyvä sijaita rauhallisella alueella. Tarhalla Lassi tulee toimeen toisten koirien kanssa ja olisikin hyvä, jos kodissa olisi koirakaveri. 

Lassi tarvitsee aikaa rohkaistua sekä positiivisia kokemuksia elämäänsä. Uudet ihmiset ovat pojan mielestä pelottavia aluksi. Emme luovuta Lassia pienlapsiperheeseen. Kotihoitajan kuulumiset 

Saapui kotihoitoon 14.10.2022 Kotihoitopaikka Askola, omakotitalo Lassin kotihoitopaikassa on kaverina kaksi koiraa, iso ja pieni. Hoitopaikka on aikuistaloudessa, jossa yläasteikäinen tyttö. Lassi ulkoilee mielellään joko yksin tai perheen muiden koirien kanssa. Isosta eteisestä on tullut Lassille turvapaikka. Uudet asiat vähän pelottavat. Välillä poika uskaltautuu keittiöön. Lassi osaa pyytää ulos tarpeilleen ja antaa pukea valjaat. Vaikuttaa siltä, että Lassi tarvitsee rauhallisen perheen rauhalliselta asuinalueelta. Koirakaverien kanssa on tullut toimeen. Ei ole murissut eikä ärissyt. 

Lassin kotihoitokuulumisia 23.11.2022: Lassi rakastaa ulkoilua ja on alusta asti yrittänyt leikkiä perheen muiden koirien kanssa ulkona ollessaan. Perheen pienikokoisen koiran kanssa Lassi viihtyy paljon paremmin kuin perheen toisen, suuremman koiran kanssa. Lassi on pitänyt alusta asti eteistä turvapaikkanaan. Nyt Lassi on jo muutaman kerran tullut itse olohuoneeseen. Lassi hakee turvaa selkeästi enemmän perheen miehestä. Rauhoittuu nukkumaankin hänen viereensä. Lassi ei ota herkkuja kädestä, mutta kun lattialle laittaa, sieltä käy ne kyllä ottamassa. Lassi on herkkä poika, myös äänille. Lassi tarvitseekin paikan, jossa on rauhaa ja hiljaisuutta. Lassi on tarkka rutiineistaan ja tietää milloin on ruoka-aika. Nyt kun on tullut lunta, Lassi näyttää pitävän siitä kovin. Lassin kodin tulee olla omakotitalossa/rivitalossa rauhallisella alueella.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Lassista, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.