Kai

Kai etsii osaavaa kotia 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 3.10.2020

Keskikokoinen 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Kai on ujo poika, joka helposti kipaisee koppiinsa piiloon, jos vähänkään jotain normaalista poikkeavaa tapahtuu. Vaikka Kai tykkää paljon rapsutuksista, vie ujous voiton. Koirien hoitajan luo Kai menee huomattavasti varmemmin askelin, mutta vetäytyy helposti pois, jos vieras ihminen on lähettyvillä. 

Kaille etsitään koirakokemusta omaavaa kotia rauhalliselta alueelta. Emme suosittele poikaa perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Kai on löytynyt huonossa kunnossa kuljeskelemassa moottoritiellä. Kun auton ovi avautui, hyppäsi poika nopeasti kyytiin ja asettui istuimelle makaamaan. 

Kai käytettiin eläinlääkärissä, jossa todettiin pojalla olevan syyhy ja anaplasmoosi. Molemmat taudit on hoidettu. Kai tarvitsee kodin, jossa on aikaa, ymmärrystä ja osaamista ujon koiran kanssa toimimiseen. 

Pitkäjänteisyys ja koiran ehdoilla eteneminen auttavat ujoa Kai-poikaa luottamuksen ja rohkaistumisen tiellä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Kaista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.