Jutta

Suloinen Jutta etsii kummia 

Minä synnyin sisareni kanssa yhden vanhuksen pihamaalle. Hän piti meistä huolta jonkin aikaa, mutta terveytensä vuoksi ei enää jaksanut touhuta kahden pienen tyttöpennun kanssa. Mutta onneksi saimme turvapaikan täältä tarhalta ja pääsimme asumaan koirataloon kahden muun pentukoiran seuraksi. Minä tyttö olen vilkas ja rohkea pentu, joka tykkää hyppiä ja pomppia. Otan ihmisen vastaan riemulla. Kaikki uudet jutut kiinnostavat minua kovin. 

Jos mielekästä tekemistä tai aktiviteettia ei ole tarjolla, meikäläinen kyllä keksii puuhaa ihan omatoimisesti. Kyllä on hyvä asia, kun olen täällä turvallisessa paikassa kasvamassa. Toivottavasti löydän itselleni kivan kummin, joka auttaa minun elämääni täällä. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummini:

Anne Å