Jutta, VARATTU

Missä on Jutan oma koti? 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 15.8.2023 

Paino 5,3 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Jutta on valloittava pieni töpöjalka, joka rakastaa olla ihmisen seurassa ja kulkeekin hoitajan perässä koko ajan. Jutta tulee hyvin juttuun toisten koirien ja kissojen kanssa. Jos joku alkaa ärhentelemään, Jutta alistuu helposti. Jutta on vilkas ja rohkea tyttö, joka hyppii ja pomppii innostuessaan. Jos mielekästä tekemistä ei ole tarjolla, Jutta kyllä keksii itselleen tekemistä. 

Tämä suloinen tyttö syntyi sisarensa kanssa erään vanhuksen pihamaalle. Vanhus huolehti pennuista jonkin aikaa, mutta terveytensä vuoksi ei enää jaksanut touhuta kahden pienen tyttöpennun kanssa. 

Tytöt saivat turvapaikan tarhalta ja ovat nyt valmiita muuttamaan omiin koteihin. Jutalle etsitään luotettavaa kotia, jossa on aikaa pienelle tytölle. Uuteen paikkaan ja uusien ihmisten luo muuttaminen on niin jännittävä asia, että ymmärrystä ja maltillista suhtautumista tyttöä kohtaan täytyy olla. 

Emme suosittele Juttaa pienlapsiperheeseen. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Jutasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.